Spreekuur

Er zijn dagelijks twee spreekuren, één 's ochtends en één in de eerste helft van de middag. Voor deze spreekuren moet u van tevoren een afspraak maken bij uw eigen huisarts via de assistentes.
Normaal gesproken wordt er tien minuten per afspraak gereserveerd. Als u denkt meer tijd nodig te hebben of als er een verrichting dient te gebeuren, meldt dit dan bij het maken van de afspraak. De assistentes houden daar rekening mee in de agenda.
Voor het maken van afspraken kunt u dagelijks bellen tot 11.00 uur voor dezelfde dag (indien er plaats is) of voor de volgende werkdagen.
Wilt u de assistentes tijdig op de hoogte brengen wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan! Medicijnen voorgeschreven tijdens het spreekuur kunnen, indien voorradig, direct bij de apotheek afgehaald worden.

 

Per 16 januari 2018 werkt huisarts mevr. L.M.W. Mosmuller in De Compagnie. Zij neemt op dinsdag waar voor mevr. E.J.H. Jonkers. 

 

 

De huisartsenbezetting in De Compagnie is als volgt:

  • huisarts Bader: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.
  • huisarts Wieland: maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag.
  • huisarts Jonkers: maandag,woensdag, donderdagochtend en vrijdag.
  • huisarts Mosmuller: dinsdag.

 

 

 

 

LET OP!!   Gedurende de gehele zomerperiode heeft de apotheek aangepaste openingstijden:  van 8.00 uur tot 11.00 uur  in de ochtend en in de middag van 14.00 uur tot 17.00 uur.  LET OP!!

 

© 2018 Huisartsenpraktijk De Compagnie.

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.